Zorg ervoor dat je inlogt aan de opdrachtgeverskant van de website. Wanneer het wachtwoord het dan nog steeds niet doet, kun je op het inlogscherm aangeven dat je jouw wachtwoord bent vergeten of door hier te klikken.

Vul vervolgens jouw e-mailadres in waarmee je een account heeft van YoungOnes en ga naar jouw mailbox. Hierin kun je een link vinden waarin je jouw wachtwoord kan resetten.

Herkent de site jouw e-mailadres niet? Neem dan even contact met ons op via support@youngones.works.