- Neem allereerst contact op met de opdrachtgever. Misschien is het oké en hoef je geen vervanging te regelen, maar het is belangrijk dat zij als eerst op de hoogte worden gebracht. 

- Neem daarna contact op met ons (via mail of je contactpersoon). Wij zullen dan met je meedenken hoe je dit het beste kunt oplossen.

 

Het volgende kun je in ieder geval doen: 

- Plaats een bericht in de YoungOnes Community op Facebook. In de community zitten andere freelancers die via YoungOnes werken en wellicht je klus over zouden kunnen nemen.

 

- Vraag rond in je eigen omgeving. Je zus, broer, vriend, vriendinnen, kennissen en familie; iedereen mag in principe werken (mits ze voldoen aan de eisen van de klus). Ze hoeven dus niet verplicht een account te hebben op YoungOnes. Jij blijft op de klus staan en zult dus ook het geld voor de klus ontvangen. Jij dient dit zelf verder te regelen met degene die je vervangt. 

 

- Problemen om bij de klus te komen? Pech met openbaar vervoer of is je auto stuk? Plaats een bericht om de community, zodat je wellicht met iemand mee kan rijden. Vraag in je omgeving of iemand je af kan zetten of dat je een auto kunt lenen. Ook Greenwheels kan een oplossing zijn. Zij hebben in heel veel steden/dorpen auto's beschikbaar die je kan 'huren' voor een korte periode. Check hiervoor even hun website.