Als je ingeschreven bent bij de Kamer van Koophandel kun je er voor kiezen om een zakelijke rekening te openen. Het is niet verplicht, maar het helpt je om goed overzicht te houden van je zakelijke inkomsten en uitgaven én je haalt geen zakelijk geld en privégeld door elkaar. Zeker voor de belastingaangifte is dit super handig! 


We raden je aan om eens naar Knab zakelijk te kijken. Dit is de goedkoopste zakelijke rekening voor zzp’ers. Voor €5,- per maand krijg je alles wat je nodig hebt om als (kleine) ondernemer je zakelijke betalingen goed te regelen. Inclusief slimme tools en handige tips. Daarnaast storten wij vast €25 op je rekening! Hoe kan ik deze rekening openen?

1. Ga naar https://www.knab.nl/youngones en klik op openen 

2. Vul al je gegegens in en stuur op. Je kunt alleen een zakelijke rekening openen als je ingeschreven staat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

LET OP: Rond het aanmeldproces in één keer af. Twijfel je nog en wil je je inschrijving later afronden? Vergeet dan niet om dat weer via bovenstaande link te doen, anders geldt de regel van 25 euro niet. 


Wat krijg je voor die €5,- per maand? 


Een compleet pakket
Je krijgt een compleet pakket, waaronder een bankpas, internetbankieren en 1.000 gratis transacties per jaar (daarna €0,10 per transactie).

25 euro cadeau vanuit YoungOnes! 
Open via onderstaande link een rekening bij Knab en wij storten de eerste 25 euro op je rekening. Zo heb je al 25 euro terugverdiend van de kosten voor je inschrijving bij de KVK. Óf je hebt 5 maanden een gratis zakelijke rekening. Óf je kunt je vrienden trakteren op een drankje om de start van je onderneming te vieren…. It’s up to you!

Je kunt meer uit je geld halen 
Je kunt zoveel zakelijke betaal- en spaarrekeningen openen als je zelf wilt. Je krijgt een prima rente op je spaarrekening én over het saldo op je betaalrekening. Heb je een hoog saldo op je betaalrekening? Zonde om spaarrente mis te lopen, dus laat het automatisch naar je spaarrekening overboeken. Sta je rood? Laat je saldo automatisch aanvullen. Dan betaal je geen debetrente en bespaar je een hoop geld.