Om het overzichtelijk te maken hierbij de stappen die je moet doorlopen om aan de slag te gaan.

Stap 1 | Inschrijven

Je jezelf te registreren bij YoungOnes. Dit doe je via deze link.

Stap 2 | Download de app

Nadat je geregistreerd hebt bij YoungOnes, moet je de YoungOnes app downloaden. Daar kun je inloggen met de door jou opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Stap 3 | Maak je profiel compleet

Jouw profiel is jouw online visitekaartje aan de opdrachtgevers, erg belangrijk! Zorg ervoor dat je jouw gehele profiel compleet maakt en een duidelijke foto van jezelf upload. Tips voor jouw profiel kun je hier vinden.

Stap 4 | Telefonisch welkomstgesprek inplannen

Je ontvangt een mail waarin jij een telefonisch welkomstgesprek kunt  inplannen. Dit kun je ook doen via deze link

Zorg voorafgaand aan het gesprek dat jouw profiel compleet is en dat je weet waar jouw verantwoordelijkheden als freelancer liggen.

Stap 5 | ID Check

Nadat jij jouw telefoongesprek succesvol hebt afgerond ontvang je een ID Check. Zodra deze is voltooid wordt jouw profiel geverifieerd en kun je aan de slag!

Wil je het hele proces in een overzichtelijk overzicht zien? Klik hier voor de visual.

Ben jij een echte freelancer? Check het hier!