Om bij YoungOnes aan de slag te kunnen heb je een account nodig. Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers hebben we een apart registratieproces.

Heb je al een account?

-  Als opdrachtnemer log je in via de YoungOnes app

- Of log hier in als opdrachtgever

Registreren als opdrachtnemer:

1. Ga naar https://youngones.works/meld-je-aan-als-opdrachtnemer

2. Vul al de benodigde basisgegevens in. Alleen de velden met een sterretje zijn verplicht

3. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

4. Klik op Registreren

5. Download de app

6. Je kunt nu inloggen en je profiel compleet maken

7. Vergeet niet om een telefonisch welkomstgesprek in te plannen. Zorg dat voorafgaand aan het gesprek jouw profiel compleet is en je weet wat freelancen inhoudt

Registreren als opdrachtgever:

1. Ga naar https://youngones.works/opdrachtgever/registreren

2. Vul al de benodigde basisgegevens in. Alleen de velden met een sterretje zijn verplicht

3. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

4. Klik op Registreren

5. Ga vervolgens naar de inbox van het mailadres dat je hebt opgegeven en bevestig het mailadres