Volg onderstaande stappen om in te loggen op je account. Heb je nog geen account? Maak dan hier een YoungOnes account aan. Nadat je een account hebt aangemaakt, krijg je van ons een mail waarmee je je registratie kunt voltooien. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de volgende stappen doorlopen.

Inloggen als opdrachtnemer

1. Download de app van YoungOnes

2. Vul jouw e-mailadres en wachtwoord in

3. Druk op de Inloggen knop

4. Je bent nu ingelogd en komt op jouw persoonlijk dashboard uit

Inloggen als opdrachtgever

1. Ga naar https://dashboard.youngones.works/inloggen

2. Vul jouw e-mailadres en wachtwoord in

3. Druk op de Inloggen knop

4. Je bent nu ingelogd en komt op jouw persoonlijk dashboard uit